Wat zijn de meest heerlijke koffiebonen?

Wat zijn de meest heerlijke koffiebonen?

Heeft u een cafeïnefixatie nodig? Hier zijn enkele Filippijnse bedrijven om uw lokaal geproduceerde bonen te kopen en te ondersteunen – allemaal uit liefde voor koffie. Verschillende coffeeshops en online bedrijven verkopen lokaal geproduceerde koffiebonen voor bezorging rond de metro. Foto van de Instagram-pagina van Everyday Coffee Roasters

Verschillende coffeeshops en online bedrijven verkopen lokaal geproduceerde koffiebonen voor bezorging rond de metro. Foto van de Instagram-pagina van Everyday Coffee RoastersMANILA, Filippijnen – Koffie is essentieel voor veel Filippino’s (inclusief ikzelf).

Weet je wat nog beter is dan je eerste kopje vers gezette koffie in de ochtend? Wetende dat uw bonen 100% lokaal zijn, rechtstreeks afkomstig van Filippijnse boeren in het hele land. We hebben al een paar goede lokale koffienamen genoemd (Go Brew, Hineleban Coffee, KapeTayo, SGD Coffee), maar we zijn terug met een nieuwe ronde van lokale bedrijven om de meest verse bonen uit het hele land te ondersteunen.

 

De top 10 beste koffiebonen vergelijken

 

Sinag Coffee Roastery werkt sinds 2014 hand in hand met de lokale koffieboeren van de Mangyan-stammen van Mindoro en brengt duurzame, single-origin koffie en melanges op tafel. Top 10 koffiebonen vind je bij ons. Ze bieden 8 soorten commerciële koffiebonen (of gemalen, u kiest) – het sagada medium roast (P200-P600), arabica dark roast (P200-600), barako-blend (P150-P450), benguet-blend (P150-P450) , robusta medium of donker gebraad (P150-P450). Prijzen variëren afhankelijk van gewicht.

Hun arabica- en robusta-melanges bevatten fairtrade bonen van één oorsprong uit Maramag, Bukidnon (P250), Mt. Apo (P350), La Trinidad, Benguet (P350) en Kapangan, Benguet (P350). Sinag verkoopt ook koffieapparatuur, accessoires, koffiepakjes met snel druppelende koffie en samengestelde dozen als cadeau. Ze leveren voorlopig alleen binnen Metro Manila via Lalamove. Voor meer informatie over de smaakprofielen van hun bonen en om uw bestellingen te plaatsen, kunt u de website van Sinag Coffee bezoeken. www.10beste.com kun je het ook vinden.

 

10beste.com helpt met vergelijken van producten

 

Deze lokale biz biedt koffie van over de hele wereld, maar als je op bonen van eigen bodem zit, hebben ze de cacao-chocolade Atok, Benguet-blend (P500) en de nootachtige Mount Apo, Davao (P500) in verpakkingen van 200 g. Geïnteresseerd in hun internationale melanges? Bekijk de wijnachtige Sumatra (P450), de donker bittere Vietnam Lam Dong (P450), de fruitige Kaffa Ethiopia (P625) of de Brazil Stockler Espresso (P600) met pecannoten. Materiaal nodig? Ze hebben ook aeropress-kits. De handgeplukte bonen van Everyday Coffee Roaster worden binnen 48 uur na het branden aan u geleverd, een proces dat in kleine hoeveelheden wordt uitgevoerd om de versheid te garanderen. U kunt online bestellen via hun website – en waarom bekijkt u ook niet hun brouwgidsen terwijl u toch bezig bent?

Dit koffiebedrijf verpakt alleen 100% arabica-koffie afkomstig uit de hooglanden van de provincie Benguet, rechtstreeks geleverd aan hun klanten in Metro Manila. Hun boer-directe, single-origin bonen zijn biologisch, met de hand geplukt en alleen op bestelling gepeld.

 

Edna Fields